Wednesday, April 02, 2014

SPM

Assalamualaikum and hye stalkersss..*cehh..mcm ada stalker*..hmm..ok..last entry dah cakap jadi GRADUAN PLKN..so..nak cerr ckit psal result SPM..grr..teruk dohhh...teruk gilerrrr....rasanya x prlu kot nk kongsi..klu nk kngsi pun..sikit jela..yg rasa tak masuk akal..


BAHASA MELAYU --------------------B
SAINS----------------------------------A

Kayy..pelikkan bila BM dapat B..bukannya B+ ..B biasa jak pun..kayyPELIK TAPI BENAR..Lyna pun pelik giler dohh...hmm..Sedih sangat,,,..and tetibe Lyna rasa bahasa yg selama ni lyna guna pun tak betul...Abah cakap "achik ni anak melayu ka bukan ??BM pun  bleh B"..kayy..itu yg abah cakap..
tapi fo those yg thu my real result mmg xprcya laa...haha...xde la cmerlang sgt pun..tapi stakat nak further study tu..dapat laa...

Cakap pasal further study..setakat ni lyna baru dapat dua panggilan...tapi dua2 pun swasta..hmm.Mama memang tak bagi la kalau swasta...Mama nak jugak suruh isi SPA8 tu...yaa..tapi smua tu Lyna tak minat dohh...actually kan..SPA8 tu bagus sebenarnya..tapi lyna mmg tak minat dgn bnda tu..*kayy..aku dah tak pndai menaip..berapa kali dah aku typo*grr...dah gram dah ni...kayyy.tanak dah cakap psal further study...tak sukaaa....

kay laaa...babaii..dah lewat ni..haha..
Jam 2.10 pagi dah..2/2/14
babaiii

No comments:

Post a Comment