Friday, April 04, 2014

Selamat Malam

Assalamualaikum and hye alls...kayy...macam biasalah..asal tengah malam je jari jemari ku mesti aktif dia atas keyboard laptop ni.. :)..hmm..rasanya pagi nanti PLKN KUMPULAN 2 SIRI 11/2014 akan mula bergerak ke kem masing2 kan..huhu..BEST DOH PLKN..RUGI KALAU TAK PERGI..and moment yang paling best bila dapat buat semua aktiviti..yg gayat boleh hilangkan perasaan gayat..bleh kenal diri sendiri..memang best..TERBAEKK...bak kata Boboiboy..

Actually taknak cakap psal plkn..sbb Lyna TAK DAPAT BUAT AKTIVITI FIZIKAL..yg Lyna dapat ikut hanyalah..ELEMEN TALI TINGGI.. 1/3..MENEMBAK n Latihan kawad kaki..tu pun sekejap je..haha..actually sedih laaa...


Okaayyy..tutup cerita kat PLKN..nanti tambah sedih..muahahaha...ermm..sblum tamat pasal PLKN...sape yg ada couple tu..SETIA laaa...sebab...awek2 kat PLKN..cun giler... *kecuali aku..aku comel..wakaka..perasan je lebih*..kayy..pasal elaun don worry...haha..konfem dapat..

xde ape pun nk di cerita kan sebenarnya...hanya ingin mengucapkan selamat malam and semoga mimpi indah..

byeee...Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment