Tuesday, April 08, 2014

peace yoww...

Peace yoww...whatss up??hihi..

Assalamualaikum and good evening..huhaii....kayy..now lyna a bit malas nak urus blog yang tak berapa nak lawa macam blog yang lain..and yang xde pembaca ni..hurmm..kayy..aq malas nak urus sebab aku tahu bukannya ada pembaca pun kan..hmm..kayy TAKDE PEMBACA ..blog buruk kan..
hmm..sedar diri.,.dah lah whatsapp aq pun dah tak kene layan..susah jugak kalau orang ada ramai peminat ni kan..

hmm..actually..sedih..sbb MrF dah tak layan aku macam mana dia layan aku dulu...hmm..waktu sekolah berabis ni kena layan..habis sekolah..KRIK KRIK terus bha..hmm...gini pulak kan kalau orang ramai peminat....nanti aq sebarkan lagi gambar dya..bru kli dia layan aku..hoho..*aku tak kejam kay*..hmm..sdg kn pi plkn pun aku tak bawak gambar dia..nk sebar kan lagi..kena mintak kbenaran lagi laa...tapi kan macam mana maw mintak kebenaran kalau dah tak kena layan kan...*kesian bha ko ni fadzlina*huh..but..i know he always love me..as a friend...hmm..#wlau pape pon, dia XKN lebih dari adik or kawan#..jangan pernah bermimpi.....hihi...

DAAAAHHHH..STOP ABOUT HIM YANG AKAN BUAT AKU NANGIS...hmm...sape yg tak rindu kawan sendiri kan...aku pun rindu gak..hmm...hope one day i'll meet him..walaupun di hari pernikahannya...

No comments:

Post a Comment