Friday, January 03, 2014

MADS Sabah


Assalamualaikum and hye....
Lawakan badge atas tu...
Thanks to Zira yg design kan ..even dia berada jauh di seberang lautan..
ok..

Ramai yang tanya...MADS ni apa?
MADS ni ialah singkatan utk 'MENUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA'
hmm..KEMPEN MENUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA SABAH

-apa aku nak tulis tadi arr??-

ohh..okay...err..Kempen ni di jalankan di seluruh Malaysia..
and under HM..
and dijalankan secara serentak di seluruh Malaysia pada 28 Disember 2013 yang lalu..
yeayy...
-makin laju aku menaip-

ok..utk MADS Sabah..
kitorg buat kat Centre Point..
hmm.why Centre Point..?
Mungkin sebab dia kat tengah bandar a.k.a PUSAT BANDAR RAYA,..
hmm..
Lyna sempat attend meeting 3 kali sahaja..
sebab kalau tak silap..yang lain dah meeting awal lagi..

err..
ohh yaa..macam mana buat kempen ni..
kitorg kumpul tudung2..
and give to Hamba Allah yang terpilih..
yess..Hidayah tu kan milik Allah..
n maksud HIDAYAH sendiri ialah Petunjuk yang di berikan oleh ALLAH kepada orang yang dikehendakinya untuk melakukan kebaikan..
-ehh betul ke tu??cer check buku teks PQS Form 5-
hmm..

hmm..
okaayy..
Bersyukur sangat dapat jumpa Mama Erny..Mama Nadia..Kak Ain..Kak Nisha..Kak Ain..Kak Natra
ok...ramai lagi..
Aasiff ye yang tak tersebut...
ok...

Sepanjang Kempen kat CP tu..Lyna dgn Mama Erny..
hmm..tengok je macam mana Mama Erny approach orang..
and Lyna cuba lah ikut..
Mula-mula memang takut..bergegar..kaki rasa nak cabut je..
bukan penat..tapi bergegar..
sebab Lyna kan jarang berdepan dengan orang ramai..
so bila dah kena buat macam tu...terima je la..
memang pengalaman baru..
takpe..at least bila dah sambung belajar..
xde la rasa kekok sangat dengan orang..hihi

hmm..
then wanna say THANK TO MAMA NADIA yang spend kami cool city ..
selepas habis berkempen..
actually..tak penat..tapi..gementar..
and..memang satu pengalaman yang mencabar la..
\and of course..yang paling SWEET..
kayy..

and this is us..

hihi...
k la..
byee..
Assalamualaikum...


No comments:

Post a Comment