Monday, December 16, 2013

Wajah Baru...

Assalamualaikum n hye...
I'm Baaaaaaaccccckkkkk...
-macam korang kesah-
hahaha...aku tak kesah laaaa...

Okay....sekin baru...kay SEKIN youuu...
mana nak cari ejaan macam tu..
okay..first time guna blogskin...so unperfect...haha
betul ke tu??

haha...okay...
takde la susah sangat nak blogskin...
haha...
kay...selalunyaa mintak tolong ngan Faiqah or Kak A'an untuk edit blog
but kali ni..buat sendiri...
-yeayyy...bangga dengan diri sendiri-
haha..hoho

haha...
sooo...tak lama lagi cuti dah nak habis kan..
budak-budak akan kembali ke sekolah..
-family ku terlupa bahawa adik masih sekolah-
haha...
okayy...
kayy...selamat kembali ke sekolah...belajar rajin-rajin yaaa...

hoho...
Tnxx a lot to VIENA HIFZHANI yang setia menunggu blog ini siap kembali...
-macam sama je nama liena dengan viena-
haha....
SEMOGA MENDAPAT KEJAYAAN YANG CEMERLANG
KEPADA ADIK-ADIK PMR... 
Especially 
Kamelia Nur,Syazweena Alwanny,Nur Damia,Khairah Afifah,
budak sekolah Lyna la yang pasti..
pecah kan rekod PMR 2011 ye dikk..

then..too Noor Daviena Hifzhani,Alyaa Fathiah and Geng NAVILA..
hoho...and tak lupa  Adlin too..hihi

Then...
Asly ..
haha..selalu ingatkan lyna untuk belajar dekat2 SPM dulu..

Last but not Least..
Aizat..
my cousin...
hoho..
-baru tahu dia PMR-
kazen yang agak kejam...

19 / 12 /13 kann..
Lyna dulu tak pergi sekolah ambek result..
Abah yang pergi..
sebab...sebabb..kita chickenpox..haha..

tym demam tu ada orang sibuk nak demam jugak...haha

K LAA...sampai sini sahaja...
hoho..
jumpa lagi..
In Sha Allah


*patut tukar stupid tu ke jeng..jeng..jengg...*


No comments:

Post a Comment