Friday, December 20, 2013

Salam Jumaat

\
Assalamualaikum n salam jumaat..
Ngee..boys dah gy solat jumaat?
Alhamdulillah..muahahha...

Nampak tak gambar kucing tu...
macam nak nangis je dia kan merindukan seseorang..*seseorang?*
watever..
Aaaaa...itulah yang Lyna tengah rasa...rasa nak teriak je..
-Harapa dia faham tentang perasaan ini..tsk tsk-


I just can't stop thinking of u boy..
Rasanya tak perlu bagitahu nama pun dah tahu kan sape...
kalau tahu dok diam2..tayah nak mengada nak heboh kan..especially budak sekolah dia..
Yang tak tahu..One day u will know...
=')

Alhamdulillah..dia dah start layan Lyna..
But tak serancak dulu la..
Maybe dia still sakit hati dengan apa yang Lyna buat dulu..
siap cakap
#kalau nak sakitkan ati tayah chat#
Jantung ku remuk seperti kereta yang accident remuk bahagian depan..
aaaa...Tak percaya dia cakap macam tu...
*shout*SAYA NAK AWAK YANG DULU

k...Lyna memang sedih sangat...
urghhh..
SUNGGUH TAK PERCAYA

Awak nampak tak baby ni ketawa...
I miss ur laugh boy..
Please...jadi yang lama lagi...





From me
Fazurina Aleeya

No comments:

Post a Comment