Thursday, December 19, 2013

Gegirlsss...0913

Assalamualaikumm...

Act nak citer pasal 44 orang..tapi tgok la kalau ada gmbar..
maknanyaaa kita kena buat ikut kelas la ni yeee...
hmm..tak perlu kot ikut kelasss..
 random jeee.
baru lah santaii..
SWAG gitu...

haha...okayy...
*bukak gallery*

ok..ni ZYZIE...
Ketua Form 5...
ketua paling awesome,,
Lyna suka tgok perangai dia yang slumber...
hoho...
Dia la jugak pengerusi GEGIRLS...

theenn..
Effa Edayu..
yeayy..Effa...comel kan diaa..
dia memang comell...
haha..rapat ngan Lynaa..
hoho..jarang berkepit..
haha..

thenn..
then ..the 2 bebeh..
Atul and tiyahh..
yesss...
ok..satu-satu..
Atul nii..ganas..tapi lembut,..macam mana tu arr??
sendiri pikir laa..
Next..miss ATIYAH...hoho.
milik orang tuu..,.haha..
kay..atiyah ne selalu la jugak kena buli oleh Lynaa...
hoho..sahabat yang kejamm
yess..Dia la tempat aku minta nescafe..
weeheee..

next picture pleasee..
*act bukan banyak pun gmbr kengkwan*
-hye..nama saya safwah-..
hoho...
kay ni safwah lah..haha..
dia ni..tak tahu macam mana nk describe...
hmm..knal la dlu..bru blh describe..

okaaayyy..
Hamidah n Suzita..
Midah minat novel..n crita hantu...
Suzitaaa???Hmm..kawan yang baik...

*sepa lagi?*
then...dua awek lawa dalam form..
dorg ne PRS..yess..kadang2 lyna ska luah masalah kat dorg...
tpy kdg2 dorg luah kan pada Lyna...
hihi..Syeqa n Warda

This is Ruby and Yaya..
sorang Ganu..sorg Kelate..
molek sungguh ..
haha..dua2 PLKN...hihi..Tapi Ruby xpsti dpat mana..

this is Aqilla..
yeayy..mama Qilla..haha..
miss u qilla..

Amelia and Kinae...
Hoho...good luck babe...
kinaee...hati2 di PLKN..hoho..
best dia..dapat kat PENANG...jelesss..

yess..
Fyza,Zyzie and Maii..
cehh,..semua pun tengah tunggu bas..
haha...dorg ne pun PRS,..
*urghh berapa banyak prs kat form aku ni..*

ok..ne tyah n Nadieyy..
hoho...

Ne Atun n hasifa..
Atun ni kaan...klu dya lama ndak jumpa LyNA..Memang dia akan jahat sgt..
tapi bila dah selalu dgn dia..Dia la kwan paling baikk..

Okaaayy..Focus dgn pengantin kat tgh2 tu..
waa..awalnyaa dia kawenn..
haha...itulah ARMAH NAFISHAH..
hoho..doakan dia kawen awalll...
haha..

yahhh....mna mau mula ni...
ok..yg PEACE tu Izzah..yg pgang spek Wawa..Yg pakai spek Fyza
Yg comel..E-ja..
blakang tuu dah knal kn tadiii

okaayy..di sini..ada dua orang yg perlu diabaikan..
first..org yg kat tingkap..
second..yg kat tgh2 tu..
Yang pakai spek tu..Hajar..and yang satu lagi tu KinaJ..

hoho..
okaaayyy..org yg kt blkang tuu..abaikan..
yg pakai tudung hitam TU  Fifie...

hmm..it seems like tu jak yg ada gambarrr...
hmm...lpas ni kna bodek ni mintak gmbar..haha..

okaaayyy..byee..

Kenapa dorg spesel untuk aq??Firstt..sebab dorg dgn aku untuk Lima TAHUN...KAYY..FIVE YEARSS..bukan setahun dua...tapi LIMA TAHUN.and kami sentiasa bersama...dorg selalu ada untuk satu sama lain kalau ada masalah..selalu begelak ketawa sesama...kalau mau jalan..satu One Borneo full oleh kami jakk..itu lah kami..Even sekarang ni aku tgh sedih sebab seorang LELAKI ..dorg still support aku...tnxx fren...Aku takkan jumpa kwan macam kamuu..Boleh ka kita semua satu Universiti??







No comments:

Post a Comment