Saturday, December 29, 2012

15 Facts About Me

Assalamualaikum n hye readers..waa..
*ade ke org nk bca blog aku ne??*
ok..ignore...

15 Facts About Me...
*ehh..tu bukan hashtag yg trending kat twitter ke??*
yes..mmg pun...haha...
hehe..Lyna tak dapat tido..
so Lyna update la blog yg pmbca dia xbrapa nk ade ne kn..
al mklumlah blog buruk...
but kak a'an...blog ne lwa bgi sya..haha..

ok...apa yg fakta ttg Lyna??
ye ke korg nk tahu..
xyah la tau..
tapi kna tau jugak..
sbb korg kne knal Lyna kan...

ok..
15 Facts about me...

1)Princess in my family...
nk bukti??boleh...
tggu..
prcye idak??
cye kan....

2)pelajar sekolah agama..(wajib percaya)
3)manja dengan family 
4)akan menangis bila di marah especially bila abah 
5)seorang isteri (akan datang insyaAllah) yg akan membenarkan suaminya menikah lain.
6)menangis bila dapat masalah walaupun masalah sebesar zarah/kuman.
7)suka sangat main air..
8)suka hangout dgn kngkwan..pi kbox,..haha
9)akan satu kepala dengan along utk kenakan adik..(kakak yg jhat)
10)seorang yg suka sgt pda kanak2...
11)tidak suka makan ubat walaupun kena paksa(macam mnalah sakit tu mau baik)
12)suka belajar dengan budak sains...(dorg blajar fizik..Lyna bljar akaun.)
13)lupa...calon SPM 2013..
14)akan berjauhan dengan handphone walaupun in a relationship..haha
and last 
15)gemarkan aktiviti lasak walaupun kesihatan tidak membenarkan.

ok..dah siap 15 facts about me..haha..
sbnrnya lbih 15..
tapi dah kna list 15 je...so 15 je la..
hmm..
tgok nom 13 tu,..
CALON SPM 2013
..hmm..lyna xcye plak yg lyna akan duduk SPM thun dpan..
hmm...rsa mcm xlyak je..utk dduk spm..sbb prngai lyna kan mcm budak2 ..
haha...tapi..korg jgn lupa doakan kejayaan bersama k...
lyna harap kita smua akan dapat kejayaan dunia dan akhirat..Amin..
ok..bye...Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment